Τρίτη, Ιουλίου 11, 2006

"OTE ON THE BROADBAND" ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ

Η τεχνολογική Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης "ΟΤΕ on the Broadband" - Ευρυζωνικές Υπηρεσίες ΟΤΕ, συνεχίζει το ταξίδι που πραγματοποιεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έτσι, μετά την έναρξη του προγράμματος στο Μπουρνάζι, δεύτερος σταθμός του ήταν Κεντρική Πλατεία του Θησείου (Ερμού & Ασωμάτων) όπου παρέμεινε από την Πέμπτη 6 Ιουλίου έως την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Eπισκέπτες όμως αυτή τη φορά δεν ήταν μονάχα όσοι παρευρέθησαν στην Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης "ΟΤΕ on the Broadband" - Ευρυζωνικές Υπηρεσίες ΟΤΕ στο Θησείο. Την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης, "επισκέφθηκαν" χιλιάδες τηλεθεατές από ολόκληρη την Ελλάδα που την Παρασκευή 17.00 – 18.30 παρακολουθούσαν ζωντανά την εκπομπή της ΕΤ1 "Μένουμε Ελλάδα" μέσω απευθείας δορυφορικής σύνδεσης που παραχώρησε η Hellas Sat ειδικά για το γεγονός. Ακολούθησε μουσικό event με τον γνωστό ραδιοφωνικό μουσικό παραγωγό και dj Κώστα Ζήκο που παρακολούθησε πλήθος κόσμου από την ειδικά τοποθετημένη γιγαντοοθόνη, τεχνολογίας LED.

Πηγή ΟΤΕ
 
Εμ, τί τώρα... Οργανώνουμε μονάδες ενημέρωσης για τις Ευρυζωνικές Υπηρεσίες. Ενημερώνει όμως κανένας εάν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες στο DSLAM της περιοχής; Γιατί εάν δέν υπάρχουν, τζάμπα κόπος είναι! Δέν κοιτάνε να ξοδέψουν κανένα ευρώ να αναβαθμίσουν το δίκτυο aDSL μήπως πιάσουμε καμιά ταχύτητα κοντά σε αυτήν που πληρώνουμε (384kbps -> 48, 512kbps ->64, κλπ).
 
Τέλος πάντων, θα δείξει στο μέλλον για την ευρυζωνικότητα. Have a nice time!

Δεν υπάρχουν σχόλια: